Összeszerelő és raktáros [Hungary]


 

A BeeWaTec ipari szektortól függetlenül, egyedi megoldásokat és átfogó koncepciókat kínál a lean gyártáshoz, a hatékony gyártáshoz és az Ipar 4.0-hoz, amelyekkel egyedi munkát, termelési- és logisztikai folyamatokat tervezhet gyorsan, hatékonyan, biztonságosan és mégis rugalmasan.
A BeeWaTec rendszer alapeleme szorosan kapcsolódik a mai korszerű gyártástechnológiai elvárások (Lean-Kanban-Ergonomikus munkaterület) megvalósításához. A csővázas megoldások egyre nagyobb teret hódítanak a hegesztett és alu profilokkal szemben főként az autóipar ill. az elektronikai ipar területén könnyű kezelhetőségüknek, rugalmasságuknak és újrafelhasználhatóságuknak köszönhetően, melyek fontos költségcsökkentő tényezők.
Felhasználási lehetőségek a teljesség igénye nélkül: görgős anyagadagolók ill. anyagtárolók, egyedi munkaállomások, csomagoló és összeszerelő állomások, komissiózó kocsik, FIFO-állványok, JIT görgőspálya, tárolószerkezetek, cellasorok, gépállványok, etc.

Összeszerelő és raktáros

Task(s):

$ads={1}

Szakirányú képzettséget nem igénylő szerelési feladatok
Alkatrészek összeválogatása, termékek összeszerelése műszaki rajzok alapján,
Csomagolás
Raktározási feladatok
Kísérő dokumentumok kezelése

Az álláshoz tartozó elvárások:

Szakmunkás végzettség Hossz és távolságmérő eszközök használatának ismerete Műszaki rajzokon való eligazodás Pontos, precíz munkavégzés, jó kézügyesség Megbízható személyiség Önálló feladat végrehajtás

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat Raktári tapasztalat Targonca kezelői jogosítvány

Amit kínálunk:

Tiszta munkakörnyezet Betanulás biztosítása az első hetekben Változatos feladatok, nem monoton munkavégzés Stabil vállalati és szakmai háttér, biztos jövedelem Hosszú távú, tervezhető munkavégzés Egyműszakos munkarend, fiatalos csapat Havi fix alapbér

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال