Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, kotihoito (2 tehtävää) [Finland]


 
Tunnisteet

    $ads={1}

  • Määräaikainen työsuhde
  • Sijaisuus
Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Keskinen kotihoitoyksikkö, Koskela 1 lähipalvelualue
Haku päättyy 28.7.2023 16:00
Palkka 2881,90 e/kk
Palvelussuhde Katso tehtävänkuvaus
Osoite Hospitaalinkulku 1, A-talo 5 kerros 00600
Julkaistu tänään
Työavain SOTEPE-03-720-23

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Koskelan kotihoitoon Koskela tiimiin ajalle 1.8.2023- 31.8.2024 ja Käpylä tiimiin ajalle 14.8.2023-13.2.2024. Aloitus voidaan sopia joustavasti.

Koskelan kotihoito on viihtyisä ja lämminhenkinen työyhteisö, jonka kantavana voimana on hyvä yhteishenki ja avoin ilmapiiri. Työyhteisössämme on kaksi lähipalvelualuetta ja meillä työskentelee yhteensä 48 työntekijää, joista yhdeksän on sairaan-/ ja terveydenhoitajaa, yksi vastaava sairaanhoitaja ja lisäksi kaksi esihenkilöä. Yhteistyökumppaneitamme ovat kotihoidon lääkäri, sosiaalityöntekijät, fysioterapeutit ja muut sote-alan ammattilaiset.

Toimimme Käpylän, Koskelan ja Kumpulan alueella. Asiakaskäynneille pääsee vaivattomasti kävellen tai pyöräillen. Käytössämme on tavallisten polkupyörien lisäksi viisi sähköpyörää ja kolme autoa. Toimisto sijaitsee Koskelan seniorikeskuksen alueella, jonne on hyvät kulkuyhteydet bussilla ja junalla. Kotihoito on osa Helsingin kaupungin sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluita ja asiakkaamme ovat pääsääntöisesti vanhuksia ja toipilaita. Asiakkaat asuvat omissa kodeissaan, kävelymatkan päässä kotihoidon toimistolta.

Työvälineinä meillä on käytössä Apotti-potilastietojärjestelmä sekä Rover-toiminnanohjausjärjestelmä. Kotihoidossa käytetään myös työnantajan tarjoamia työvaatteita ja työreppua.

Kotihoidossa työsi on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Opit jatkuvasti uutta ja pääset käyttämään taitojasi laaja-alaisesti. Asiakastyö kotihoidossa on kokonaisvaltaista ja sen vuoksi työtehtävät myös vaihtelevat päivästä toiseen. Työssäsi toimit moniammatillisessa tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana, teet asiakastyötä sekä opastat ja neuvot niin lähihoitajia, asiakkaita kuin omaisia ja muita yhteistyökumppaneita.

Asiakkaiden hoito muodostuu perushoivasta sekä kotisaraanhoidollisista toimenpiteistä, erityisesti kotisairaanhoito ja siihen liittyvät asiat ovat sairaanhoitajan työkenttää. Toimenpiteinä saattaa olla tavanomaisen lääkehoidon lisäksi myös esimerkiksi vaativaa haavahoitoa, erilaisia kestokatetreja ja parenteraalista ravitsemushoitoa lääkintälaitteen kautta. Konsultoit tarvittaessa kotihoidon lääkäriä ja toimit yhteistyössä terveysaseman sekä erikoissairaanhoidon toimijoiden kanssa. Lääkehoito on kotihoidossa tärkeää sillä asiakkaat ovat usein monisairaita.

Asiakkaille tarjotaan paljon erilaisia palveluita kotiin (turvapuhelin, ateriat, lääkeautomaatti, etähoito ym.) ja sairaanhoitajana annat myös palveluohjausta näiden palveluiden hankkimisessa ja käytössä. Yhdessä tiimin lähihoitajien kanssa arvioit myös asiakkaiden hoidontarvetta ja palveluiden riittävyyttä.

Kotihoidossa työssä palkitsee työn itsenäisyys, yhdessä tekeminen ja se, että asiakas on todella oman hoitonsa keskiössä. Työn vaikuttavuuden näkee asiakkaiden tyytyväisyydessä ja siinä, kuinka he pärjäävät ja voivat hyvin omassa kodissaan.

Työaikamuoto on jaksotyö, mutta sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti arkipäivätyötä (klo 7.15-14.54). Sinulla on myös mahdollisuus tehdä vuorotyötä iltaisin, pyhinä ja viikonloppuina. Työpaikallamme on mahdollista tehdä joustavasti myös osa-aikaista työtä.

Perehdytys tapahtuu kokeneemman kollegan matkassa sovitusti ja tarpeidesi mukaan. Tämän jälkeen perehdytys on jatkuvaa työn ohessa tapahtuvaa perehdytystä. Työn syvälliseen oppimiseen menee aikaa, ja työssä opimme jatkuvasti uutta myös me konkarit. Sen vuoksi perehdytys jatkuu käytännössä läpi koko työsuhteen ajan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen koeaikana.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Kotihoidon esihenkilö Nina Hukio p. 09 310 50261 tai nina.hukio@hel.fi
Kotihoidon esihenkilö Marko Laukkanen p. 09 310 43949 tai marko.laukkanen@hel.fi

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille
Share in Facebook Share in Linkedin Share in Twitter Sähköposti

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال