Helpende 2+ [Netherlands]


 

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Als helpende 2+ draag jij de zorg voor bewoners die dat zelf niet meer kunnen. Maar alleen de voorgeschreven zorg is vaak niet voldoende. Het zijn juist de niet medische handelingen die het verschil maken. Eigenlijk ben jij het extra koekje bij de koffie. Je bent het luisterende oor, een hand op de schouder en die vriendelijke glimlach als de bewoners het nodig hebben. Wat jouw werk bijzonder maakt? Dat is juist het menselijke aspect. Jij signaleert het wanneer meneer van Dommerholt niet zo lekker in zijn vel zit en weet dat het vaak beter gaat als jullie eventjes samen naar buiten gaan. Of zorg jij ervoor dat mevrouw Veenstra er prachtig uit ziet omdat ze vandaag met haar man op stap gaat vanwege hun trouwdag, ook al moet je dat haar elke keer weer helpen herinneren. Jij draagt bij aan de kwaliteit van leven van de bewoners. Dat is wat werken in de zorg zo bijzonder maakt.

Wat bieden wij jou?
Als helpende 2+ bij van A tot P bepaal jij zelf hoe je werkrooster er uit ziet. Je hebt veel persoonlijk contact met de planning, je geeft je beschikbaarheid door en wij zullen de openstaande diensten met je bespreken. Kortom, jij bepaalt zelf hoeveel en waar je werkt!
Als helpende 2+ word je ingeschaald in de CAO VVT schaal 25, afhankelijk van je ervaring ligt je salaris tussen de €2.079,00 - €2.709,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Wij betalen jouw loon wekelijks uit en natuurlijk ontvang je bij ons ook onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en vakantiedagen. Als jij de zorg levert waar jij goed in bent, dan regelen wij de rest voor je.

Waarom aan het werk via Van A tot P?
Van A tot P wordt gerund door Angelina en Pauline, die je altijd mag bellen voor vragen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, daarom willen wij jou ook graag leren kennen. Hierdoor kunnen wij jou beter plaatsen bij een van onze opdrachtgevers omdat wij weten dat jij ook binnen deze werkcultuur gelukkig gaat worden. Vragen zullen wij snel beantwoorden, of we gaan op zoek naar een oplossing. Want als wij ergens allergisch voor zijn is het van het kastje naar de muur gestuurd worden.

Voor onze opdrachtgevers in de Achterhoek, Overijssel en Stedendriehoek zijn wij onmisbaar. Als er gaten in het rooster ontstaan door ziekte of personeelstekort weten ze dat zij op ons kunnen rekenen. Afspraak is bij ons afspraak, dat verwachten de klanten van ons en dat dag mag jij ook van ons verwachten.

Wat vragen wij van jou?
Jouw hart gaat sneller kloppen van het zorgen voor anderen. Je hebt de opleiding tot helpende niveau 2 afgerond en je bent bevoegd en bekwaam om aan de slag te gaan. Ook heb je een aanvullende module behaald zodat je bevoegd bent om medicatie uit te delen en eventueel insuline te spuiten. Jij bent gemakkelijk in de omgang, toegankelijk en tactvol maar je weet ook door te pakken als dat nodig is. Dit alles doe jij met een grote glimlach. Uiteraard hoeven wij jou niet te vertellen dat het werken van onregelmatige diensten een onderdeel van je werk is en natuurlijk geloven wij in het goede van de mens. Daarom is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag voor jou geen probleem.

Ben jij die goedlachse helpende 2+ wij zoeken? Solliciteer dan direct!
Heb jij nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Pauline via 0543-201011

Voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus

  • Op afstand solliciteren
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen worden uitgedeeld/zijn verplicht
  • Er zijn ontsmettings-, desinfecteer- of schoonmaakprocedures van kracht

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Freelance / zzp
Parttime uren: 4-36 per week

Salaris: €2.079,00 - €2.709,00 per maand

Rooster:

  • Flexibel werkrooster

Werklocatie: Fysiek

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال