Information Security Consultant (Cloud Service Delivery) [Romania]


 

$ads={1}

Descrierea companiei


Eurofins Scientific
este o companie internațională de științe ale vieții, care oferă o gamă unică de servicii de testare analitică clienților din mai multe industrii, pentru a face viața și mediul nostru mai sigure, mai sănătoase și mai durabile. De la alimentele pe care le consumi, la apa pe care o bei, la medicamentele pe care te bazezi, laboratoarele Eurofins lucrează cu cele mai mari companii din lume pentru a se asigura că produsele pe care le furnizează sunt sigure, ingredientele lor sunt autentice și etichetarea este exactă.

Eurofins este dedicată furnizării de servicii de testare care contribuie la sănătatea și siguranța societății și a planetei, precum și la responsabilitatea corporativă de a proteja mediul și de a asigura diversitatea, echitatea și incluziunea în întreaga rețea de companii Eurofins.


Descrierea locului de muncă


Pe scurt

În calitate de membru al echipei Service Delivery Management and Onboardings, veți fi responsabil pentru implementarea instrumentelor de securitate cibernetică în laboratoarele proaspăt create în rețeaua noastră.

Unde vei lucra si carei entitati Eurofins apartine pozitia?

Orice locație din România este perfecta pentru noi, deoarece jobul este disponibil 100% remote, pentru compania noastra din România.

Cum ne poti ajuta?

Majoritatea sarcinilor din aria de responsabilitate a pozitiei, se referă la implementarea instrumentelor de securitate pentru clienții interni, cu accent pe asistarea acestora cu îndrumări tehnice pentru a configura cu succes sursele de jurnal în domeniul de aplicare pentru a fi conectate la SIEM. Veți fi persoana responsabilă să înțeleagă cerințele clienților și să recomande cele mai bune practici și soluții pentru integrarea mediilor on-prem, cloud sau hibride în SIEM.

Veți lucra cu tehnologii Azure, cum ar fi mașini virtuale, servicii cloud, aplicații web, Azure Active Directory, rețele virtuale, hub-uri de evenimente etc., dar și AWS și/sau Google Cloud Platform.

În acest rol, veți îndruma consumatorul cu privire la modul de implementare optimă a componentelor soluției, folosind proceduri standard de operare, îl veți sprijini pentru a depana orice problemă tehnică care ar putea apărea în timpul integrării (nivel de sistem de operare (Linux/Windows), GPO-uri, politici etc.) . De asemenea, veți configura și pregăti pachete personalizate pentru fiecare nou consumator, pentru a facilita implementarea instrumentelor și a acționa ca SPOC (Single Point of Contact) și SME (Subject Matter Expert).

Sfera atribuțiilor pentru această poziție include, de asemenea, activitățile de gestionare a furnizării de servicii și cooperarea cu echipele interne de securitate și alți actori de securitate, pentru a vă asigura că serviciile furnizate sunt adecvate scopului. Veți fi responsabil să vă asigurați că toată documentația pentru consumatorii de servicii interni/externi sunt disponibile și actualizat, oferind actualizări clare și regulate consumatorilor de servicii cu privire la elementele de acțiune, inclusiv acțiunile propuse și datele până la închidere.

What can we do for you?

We are offering the following:

  • A competitive salary package, including bonus and benefits;
  • Extensive on-the-job coaching and training opportunities;
  • Challenges within a multi-cultural and cross-regional team as part of the international and fast-growing Eurofins organization;
  • A dynamic working environment with a good team spirit where personal development and growth are highly encouraged.

Standard benefits:

  • Additional Variable Compensation up to 1 Month Salary per year;
  • Meal Vouchers;
  • Gym Reimbursement;
  • Medical Sub and Health Insurance;
  • 25 days of holidays + 1 extra day off for your birthday;
  • Additional holidays for your loyalty;
  • Remote work possibility!

Calificări


Ai abilitati deosebite?

Căutăm un specialist cu 4 ani de experiență operațională într-un rol IT orientat spre securitate sau securitate IT (, operațiuni IT, administrare rețea, admin IT etc.) cu capacitate de înțelegere a infrastructurilor complexe,

Dacă aveți experiență în: implementarea sau gestionarea soluțiilor SIEM, depanarea sistemelor de operare bazate pe Linux/Windows și înțelegerea solidă a tehnologiilor și conceptelor Cloud, dar și amenințărilor de securitate și vectorilor de atac, gestionarea jurnalelor, funcționarea tehnologiilor de rețea și cunoștințele firewall-urilor - acest rol vă va permite să utilizați pe deplin și să vă dezvoltați abilitățile.

Apreciat

Experiență în detectarea și gestionarea incidentelor de securitate, gestionarea DNS și filtrarea web/proxy, cunoașterea cadrului MITRE ATT&CK / D3FEND

CompTIA Security+ sau CompTIA Cloud+ este foarte apreciat.

Profil personal

Căutăm o persoană cu abilități puternice de comunicare capabilă să construiască și să mențină relații interpersonale la toate nivelurile organizației și să explice detalii tehnice pentru un public non-tech. Dacă vă simțiți confortabil să lucrați într-un mediu internațional complex, sunteți dornic să învățați și să vă dezvoltați capacitățile personale și tehnice, această poziție se potrivește perfect pentru dvs.

Educație necesară:

M.Sc. sau educație comparabilă în Tehnologia Informației sau Securitatea Informației și limba engleză fluent este necesară.

Ce altfeva ar trebui sa stii?

Deoarece ne dorim sa extindem echipa noastra in Romania, am dori sa putem planifica o discutie impreuna cat de repede posibil. Trimite-ne astazi CV-ul tau detaliat, in Limba Engleza.


Informații suplimentare


Te ajutam sa te dezvolti!
Simți că nu îndeplinești 100% cerințele? Nu ezita să aplici oricum! Companiile Eurofins se angajează să vă sprijine dezvoltarea carierei.

Îmbrățișăm diversitatea! Rețeaua de companii Eurofins cred în putere și inovație prin diversitate, fiind un Angajator Egal de Șanse. Interzicem discriminarea angajaților sau a aplicațiilor pe baza identității și/sau expresiei de gen, rasă, naționalitate, vârstă, religie, orientare sexuală, dizabilități și orice altceva care face angajații companiilor Eurofins unici.

Sustenabilitatea contează pentru noi! Suntem pe drumul nostru spre atingerea obiectivului nostru de neutralitate a emisiilor de carbon până în 2025, printr-o combinație de inițiative de reducere a emisiilor și de compensare. Încurajăm liderii noștri de laboratoare să facă schimbări durabile la nivel local și, pe lângă inițiativele lor, ne bazăm și pe echipa noastră dedicată de reducere a carbonului pentru a ne ajuta să atingem acest obiectiv!Find out more in our career page: https://careers.eurofins.com/

Descrierea companiei: Eurofins Scientific este o companie internațională de științe ale vieții, care oferă o gamă unică de servicii de testare analitică clienților din mai multe industrii, pentru a face viața și mediul nostru mai sigure, mai sănătoase și mai durabile. De la alimentele pe care le consumi, la apa pe care o bei, la medicamentele pe care te bazezi, laboratoarele Eurofins lucrează cu cele mai mari companii din lume pentru a se asigura că produsele pe care le furnizează sunt sigure, ingredientele lor sunt autentice și etichetarea este exactă.

Rețeaua de companii Eurofins este lider global în testarea produselor alimentare, de mediu, farmaceutice și cosmetice și în servicii de cercetare prin contracte de farmacologie, criminalistică, științe avansate ale materialelor și agroștiință. Este unul dintre liderii de piață în anumite servicii de testare și laborator pentru genomică, farmacologie de descoperire, criminalistică, științe avansate ale materialelor și în sprijinul studiilor clinice, precum și o prezență globală emergentă în organizațiile de dezvoltare a contractelor și de producție. De asemenea, are o prezență în dezvoltare rapidă în testele de diagnostic clinice moleculare și înalt specializate și în produsele de diagnostic in vitro.

În peste 35 de ani, Eurofins a crescut de la un laborator din Nantes, Franța, la 61.000 de angajați într-o rețea descentralizată și antreprenorială de cca. 900 de laboratoare în 61 de țări. Companiile Eurofins oferă un portofoliu de peste 200.000 de metode analitice pentru a evalua siguranța, identitatea, compoziția, autenticitatea, originea, trasabilitatea și puritatea substanțelor și produselor biologice.

În 2022, Eurofins a generat venituri totale de 6,7 miliarde EUR și a fost printre cele mai performante acțiuni din Europa în ultimii 20 de ani.


#LI-REMOTE

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال