Aflastningsfamilie til 4-årig dreng til Familieplejen København [Denmark]


 

$ads={1}

Er I godkendt som aflastningsfamilie, og kan I skabe trygge rammer for en dreng på 4 år? Så er det jer, Familieplejen København søger.

Drengen beskrives af dem, der kender ham, som en glad og kærlig dreng. Han viser interesse for tal og bogstaver. Han går til svømning og håndbold. Han har relationer til jævnaldrende både i og udenfor børnehaven. Han udtrykker kærlighed overfor sine omsorgspersoner, og han beskrives som alderssvarende på flere områder.

Drengen har behov for støtte til følelseshåndtering. Han har brug for et forudsigeligt og struktureret miljø, der samtidig bærer præg af rummelighed. Som aflastningsfamilie skal I kunne arbejde med tålmodighed og indføling i forhold til drengens følelser og behov.

Omfanget er hver fjerde weekend samt en uges ferie i sommerferier.

Om jer

  • I er godkendt som aflastningsfamilie
  • Som aflastningsfamilier er I godkendt til forstærkede opgaver
  • I kan arbejde struktureret
  • I skal kunne hente og bringe drengen i Midtjylland
  • I må gerne have dyr
  • I skal have kendskab til følelseshåndtering og kunne arbejde med low arousal

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner - se kursusplan på vores hjemmeside: https://familieplejen.kk.dk/kurser

Honorar
8 x vederlag

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Tina Jørgensen fra den 8. august 2023 på 5162 5093 eller via e-mail: bt48@kk.dk

Ansøgningsfrist:
Tirsdag den 22. august 2023

Ansøgning mærket TJ/2023-41 sendes sammen med den seneste tilsynsrapport til:

familieplejen@kk.dk

eller

Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

I kan også søge via linket.

Om Familieplejen København
Familieplejen København er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed.
Læs om os på: familieplejen.kk.dk.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال